Şenova Ortaokulu

Vizyon: Her zaman ve her yerde ahlaklı ve başarılı olmaya çalışan, geleceğe kendini hazırlayan, yaratıcı, yaşadığı çevreye uyum sağlayabilen, sorunlara çözüm getirebilen, girişken, yurtsever, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven bireylerinin yetiştirildiği bir okul olmak olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ; Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan, çevresine duyarlı, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında 5 Öğrencimiz Analu Liselerine kayıt hakkı kazanmıştır. 15 Öğrencimiz İse Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine yerleşmiştir. 2018 Yılında LGS´de 1 öğrencimiz Muş Fen Lisesi´ne yerleşmiştir. 2019´da Masa Tenisi Kızlarda İl Birinciliği elde edildi.

Saatler: 08:30 15:10
Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: KÖY SERVİSİ
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL, MASA TENİSİ VE SATRANÇ.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi , Sıfır Atık Projesi

WEB - https://senovaoo.meb.k12.tr

Adres - ŞENOBA KÖYÜ MEVKİİ ŞENOBA KÜME EVLERİ ORTA OKUL BLOK NO 162 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri - KÖY

Ulaşım OKULUMUZ ERZURUM-MUŞ YOLU ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN ULAŞIMDA SIKINTI OLMUYOR. ÖĞRETMENLER MUŞ´A SERVİS İLE GİDİŞ-GELİŞ YAPMAKTADIRLAR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 18 km